Recensies

Mijn zus, die al langer lessen volgt bij Ingrid, attendeerde mij op de online Pilates, Stretch & kracht en Core Yoga lessen. Ikzelf ben slechtziend maar door Ingrids duidelijke instructies volg ik al bijna 2 jaar naar volle tevredenheid haar online lessen. Elke maandag ontvang ik een nieuwe les. Het contact met Ingrid is uitstekend. Ze reageert snel op vragen, heeft goede tips en draagt opties aan. Ik sport 2 a 3 keer per week wanneer het mij uitkomt. Ik ben soepeler, sterker, heb een betere balans en voel me geestelijk veerkrachtiger. Bovendien geeft het me heel veel energie en niet onbelangrijk een beter figuur. Ik ben zo dankbaar dat Ingrid op mijn pad is gekomen. Wat zou het fantastisch zijn als iedereen met een online les van Ingrid de dag kon beginnen. Het zou de wereld een stuk mooier maken.

Nicoline Krijnen

In een zee van websites een aanbieders uiteindelijk terecht gekomen bij Ingrid, vanwege de kleinschaligheid en persoonlijke aanpak. Haar kennis sluit feilloos aan op de visie van mijn manueel therapeut, drs. Lutke Schipholt. Ondertussen al vele lessen gevolgd, zowel 1 op 1 als de groepslessen. Voor Ingrid is dit geen werk maar passie, dit komt elke les tot uiting! dat is wat haar onderscheid!

Dennis Verhoo

Ingrid doet alles met zoveel passie en gaat voor het beste resultaat voor een ieder. Als ze een oefening even niet lekker vindt gaan, legt ze de les even stil om de oefening nog eens uit te leggen. Super! Want anders doe je maar wat. Een paar jaar geleden ben ik van de trap gevallen en had pijn aan mijn rechterbeen en -heup. Eenmaal in de mallemolen van het ziekenhuis kwam ik maar niet verder. Ik ben toen verder op zoek gegaan om mijn lichaam terug soepeler en sterker te maken. Dat bracht me bij Bink Body & Mind. Super! Zo blij mee! Tot op de dag van vandaag heb ik nog maar zelden last van mijn been en heup.

Jolanda van de Ven


Toen mijn verdere carrière in moeilijkheden werd gebracht door een beenblessure, besloot ik om Pilates te gaan volgen bij Ingrid. Niet alleen een degelijke uitleg bij elke oefening, maar ook echte persoonlijke begeleiding! Dankzij Ingrid heb ik niet alleen naar mijn lichaam leren luisteren, maar ook geleerd welke oplossingen er zijn. Met haar Pilates-lessen heb ik niet enkel mijn andere kant sterker gemaakt, maar ook nog 1 jaar langer kunnen verder dansen en acteren. Ook in de revalidatie heb ik een voorsprong en daardoor ook de zekerheid dat ik binnenkort weer terug aan het dansen ben. Dankje Ingrid!

Annelies Janssens


Al bijna 5 jaar volg ik de Pilates les bij Ingrid trouw. Zij weet je te motiveren, inspireren en zeker te enthousiasmeren. Een zeer kundig docent die bij iedereen alert is op de houding. Dit alles gecombineerd met haar (en onze) humor maakt het nooit een straf om naar Pilates te gaan.

Rieky Wouters


Lessen van Ingrid onderscheiden zich door passie, enthousiasme, professionaliteit en zeker ook altijd 100% aandacht voor het individu. Ik mocht ruim 15 jaar intensief met haar samenwerken en kan alleen maar zeggen: het is een voorrecht om les te krijgen van Ingrid. Een instructeur van de buitencategorie.

John Eijwoudt - Club Pellikaan Goirle – Tilburg


Met veel plezier en zin reis ik iedere week af naar Middelbeers voor de lessen van Ingrid. Eerst een uur dansen en je in het zweet werken op haar eigen choreografie. Daarna meteen een uur Pilates en wat sluit dat heerlijk aan. Mijn lijf kan niet meer zonder. Hard werken met de nodige humor maar vooral dat je merkt dat je lijf leniger, soepeler en vooral sterker wordt. En toen was er ineens die website met geweldig mooie foto's en haar eigen woorden. Super! Een prachtig mens en niet alleen van buiten! Ik vertrouw erop dat we nog jarenlang van jouw enthousiasme kunnen genieten!

Jacqueline Kroot

Mijn eerste kennismaking met Ingrid was tijdens de productie van het rocktheater Moulin Rouge. Als choreografe drukte ze haar stempel op dit grootse project. Met eigenzinnige dansen, haar tomeloze enthousiasme, gedrevenheid en creativiteit, liet ze de dansers en danseressen boven zichzelf uitstijgen. Die eigenschappen paste ze ook toe in zakelijke opdrachten die we oppakten. Doordat Ingrid werkelijk weet te verbinden en vertrouwen geeft, krijgt ze met haar bevlogenheid letterlijk mensen en complete organisaties in beweging.

Frans Verouden – PerSonore Organisatieadvies

Wie had dat gedacht, iemand als ik die helemaal niet sportief is toch al 8 jaar pilates lessen volgt bij Ingrid.
Eigenlijk wist ik niet precies wat het inhield. Ik was de eerste les helemaal verkocht ! Wat kan Ingrid gemotiveerd les geven en wat een optimistisch persoon is ze. Mede dankzij haar enthousiaste manier van les geven blijven de lessen ook leuk. Mijn lichaam kan niet meer zonder pilates, na een vakantie voel ik me stijf en komen er allerlei kwaaltjes te voorschijn... Ik raad het iedereen aan om een proefles bij Ingrid te volgen en waarschijnlijk wil je snel elke week. Ingrid ik ben blij dat ik je heb leren kennen en hopelijk kan ik nog jaren van je lessen genieten.

Angelina van Rijn

Omdat ik echt iets aan mijn conditie moest doen vanwege een zittend beroep en geen tijd (en zin) had om naar een sportschool te gaan belde ik Ingrid. Of ze ook aan huis Pilates oefeningen met me zou kunnen doen? Dat kon. En zo begon een wekelijkse reeks van ontmoetingen en trainingen. Eerst een warming-up, dan oefeningen, daarna ontspannen. Ze loodste me door een reeks van uitdagingen die ik soms helemaal niet in de gaten had, zo goed wist ze het te brengen. De dagen erna voelde ik mijn spieren behoorlijk. Wat me altijd is opgevallen: Ingrid kijkt echt naar je lichaam en weet feilloos waar ze wat moet aanpakken om je houding te verbeteren. Knap hoor.

Nelleke – Journalist/auteur


Heerlijk! Elke week kom ik moe maar voldaan terug van de les Fusion Fit. Ook al beheers ik nog lang niet alle danspassen, mijn conditie gaat er goed op vooruit!

Colinda van de Schoot

Ik heb Ingrid leren kennen als regisseur voor een lipdub die we met mijn cluster van ca 100 mensen hebben gemaakt om onszelf en ons werk te presenteren. Een hele uitdaging met mensen die niet gewend zijn te acteren, zingen of voor de camera te staan. Ingrid's enthousiasme, leuke ideeen en strakke regie werkte aanstekelijk op alle medewerkers. Een zeer ambitieuze klus die deze vakvrouw tot een goed einde wist te brengen. Ik kan haar zeer aanbevelen!

Carly Jansen, directeur cluster Ruimte, provincie Noord Brabant


Mooi Ingrid. Wat een mooie foto’s op je website. Wauw wat een souplesse en gratie straal je uit. Ik ben bevoorrecht om van jou les te mogen hebben. Deze poses zal ik nooit bereiken. Maar ik ben o zo gelukkig met de Pilates lessen die jij op zo een ontspannende manier geeft. Al kost het mij wel inspanning, zolang als het gaat, blijf ik komen. Veel geluk met je fantastische bedrijf.Gefeliciteerd.

Mien van Maasakkers

Ik ken Ingrid al 10 jaar. Toen ik haar zag dansen wist ik dat ik van haar les wilde krijgen! Ze startte een jongerengroep en ik was er meteen bij. Ik heb meerdere dansleraressen gehad en dat was wel leuk, maar dat voelde niet als echt dansen, meer 'sport' dansen. De lessen van Ingrid vervelen echter nooit! Als iemand mij vroeg 'wat voor dans doe je?', dan kon ik daar nooit antwoord op geven. Je kan er geen label aanhangen. Dat maakt haar lessen zo speciaal. Alle stijlen komen voorbij en geen dans is hetzelfde. Maar toch zal ik altijd een choreografie van Ingrid herkennen! Ze is lief en zorgzaam, maar Ingrid kan ook streng zijn en is ze gedisciplineerd. Met optredens liet ze heel duidelijk weten wat ze van je verwacht, je moet je altijd 100% geven. Maar die positiviteit die ze uitstraalt geeft je zo'n boost dat we als groep er altijd 100% voor gingen. Helaas moest ik na een aantal jaar stoppen bij Ingrid. Ik ging in Tilburg wonen en moest een keus maken tussen ballet en haar lessen. Ik wilde eerst klassiek weer oppakken. Maar na 1 jaar kon ik mijn heimwee niet meer onderdrukken. Waar ik ook les heb gehad, het kon gewoon niet tippen aan de lessen van Ingrid. Dit durf ik hardop te zeggen omdat ik het zelf ervaren heb. Ik heb dus geen keuze meer gemaakt, maar doe nu gewoon beide danslessen ;-) Dansen bij Ingrid is het uurtje in de week dat ik echt heerlijk kan ontspannen. Ze is een topdanseres en een inspirerende lerares! Kom het zelf maar eens ervaren!

Merel van Dooren


Pilates bij Ingrid?
Een aanrader !!!!!

Jeanne van de Wiel